Kenon yleisimmät numerot – Kenon yleisin rivi

Kenon yleisimmät numerot ovat erään lähteen mukaan numerot 1, 2, 4, 6, 8, 16, 18, 31, 38, ja 43. Vähiten arvotut kenonumerot taas olisivat seuraavat numerot: 10, 15, 20, 27, 35, 42, 45, 46, 61 ja 70.

Oikeastaan on ihan yhtä järkevää pelata näitä kaikkein eniten arvottuja numeroita tai sitten ihan muita numeroita. Nämä yleisimmät numerot ovat syntyneet ajan myötä täysin sattumanvaraisesti, ja ne voisivat olla ihan muitakin numeroita. Vanhoilla yleisimmin arvotuilla numeroilla tai oikeilla kenoriveillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa, eikä myös mitään tekemistä uusien, tulevien kenoarvontatulosten kanssa. Tässä mielessä Keno pelinä on samantapainen onnenpeli kuin vaikkapa Lotto, jossa jokaisen arvontakierroksen tulos on riippumaton aiempien pelikirrosten tuloksista.

Kenossa moni pelaaja suosii erilaisia numerokuvioita kupongilla, läheistensä syntymäpäivämääriä ja muita mieluisia numeroita. Tästä johtuen pienemmät numerot (yleensä pienemmät kuin 30), ovat suositumpia kuin suuret numerot.

Kenon lisäksi on hyvä kokeilla myös live-kasinopelejä pelipaikassa Nopeampi, jossa on paljon livenä pelattavia pelejä kuten vaikkapa pokeri ja ruletti. Näitä pelejä pelaajat pelaavat tietokoneen tai kännykkänsä kautta ja pelit pelataan oikealla pelistudiolla josta ne striimataan suorana pelaajan näytölle. Pelaajat voivat myös chattailla keskenään ja jakajan kanssa.

Veikkauksen Kenoa pelataan Suomessa paljon, vaikka siinä todennäköisyys voittaa edes kohtuulisen suuria summia on todella pieni. Keno on kuitenkin helppo ja viihdyttävä peli, ja kenoarvontoja suoritetaan Veikkauksen toimesta peräti kolme kertaa päivässä.